The logo was created with Deluxe Paint V on an Amiga 1200
MENU
Personal
Music
Korg X5
PIGS
Klovner
Blaff
Computing
Projects
Work
Guestbook
Links
Changes

Et lite BLAFF Click here for a ready-to-print version

Hvem er vi ?

Vi er et band bestående av musikere med bakgrunn fra diverse kormiljøer i Trondheim. Bandet ble startet høsten 98, men tre av oss har tidligere spilt sammen i et annet band.

Vi spiller kun egen komponert materiale, og i musikken vår har teksten en sentral plass. Et mål med musikken vår er at tilhøreren skal få en tankevekker, og ta stilling til ting han eller hun kanskje ikke har tenkt så mye gjennom før. Vi er opptatt av at musikken skal underbygge teksten slik at bilder og stemninger i teksten forsterkes av musikken.

Men tross alle gode intensjoner om å formidle det vi står for, og å "redde verden" gjennom seriøse tekster, er nok spillegleden som først og fremst driver oss. Vi har det gøy når vi spiller, og den gleden håper og tror vi er svært smittsom...


Frode Jan
Fjørtoft (33):

Gitarer
Alf Inge
Wang (28):

Keyboard
Linn Mary
Fagermoen (20):

Vokal
Vidar
Furholt (25):

Trommer
Egil Magne
Fedøy (24):

Bass

Hvor går vi ?

Høsten 1998 hadde vi tre konserter i Sandnes, Kristiansand og Trondheim. Konsertene vil presenterte variert musikk og varierte tekster som vil gi deg noe å tenke på. Klikk nedenfor på plakatene for Sandnes, Kristiansand og Trondheim for å se dem i full størrelse.

Sandnes 6/11Kristiansand 7/11Trondheim 27/11

Hvordan ser vi ut ?

Vi har tatt noen bilder av oss selv som du kan få se på...

Vidar og Egil - Seriøst band bilde - Alf Inge og Frode
Linn ser ned - Kamera på gulvet bilde - Bestemt dame - Titt tei

Kontakt

Bandet er nå oppløst, men det er mulig at vi kan holde flere konserter hvis noen er interessert. Vil du kontakte bandet for oppdrag eller opplysning, så bruk følgende:


Last modified: Mon Mar 01 11:41:18 W. Europe Standard Time 2004