MENU: [Links] [BussTUC] [Guest] [Jp-Eng] [Log] [Map] [Photo] [180] [SMS] [Summer19] [Tl_Chili] [Spam] [Top]
WORK: [CV] [Kalender] [ENDORS] [FastlegeVakten] [C++] [C++RefGroup] [IDIemner] [Projects] [Publications] [TDT44] [Tekna] [UbiCompFA] [Wiki] [Yast]

Top - 2005 - January - 28 _30BasicWinter -> Title: Lenvik
Lenvik.jpg Click PREVIOUS Picture Click NEXT Picture
Previous
Previous
STOP
Photo:
/20
Next
Next

Slower sec Faster
Sersjant Lenvik: Må virkelig si at dette bildet er jo en av de beste da hehehehe... Dette var vel den øvelsen der jeg var OP det tenker jeg meg? Jaja.... Hyggelig å se bildene allefall!

kirknes, junior: knall det lenvik, har du blitt sersjant å no?

Sersjant Lenvik: Rune trudd æ hadd blitt Sersjant etter befalsutdannelse, men det som e faktum e det at æ har fått mæ jobb som Grenader ved NATO-Basen på Sola. Blir forfremma te Sersjant pga det står i Stillingsbeskrivelsen hehe... Koss d går på Persaunet da?

kirknes junior: adde meg på msn hvis du har mulighet lenvik. trulskirknes@hotmail.com
joda, går supert på persaunet. Vi er litt få folk nå men håper på å få litt rekruttering utover høsten nå.

Sersjant Lenvik: Hvem er det som er igjen da? Ser dere noe til Werkland eller noen av de andre gamle?

kirknes, junior: er nå meg, valdor, andreassen + et par nye du ikke har truffet. Men ryktene sier at det skal komme 3 nye ved semesterstart til høsten nå. Werkland har vel stukket innom et par ganger. Hva han gjør nå vet jeg ikke. Dalheim har å stukket innom, men tror de gutta har dimma nå. Mjelva har jeg ikke hørt noe fra på 1 år. stokkan å aass røk ut fra HJK opptak i dag desverre, meget synd synes jeg.

Sersjant Lenvik: Synd det ja... Spesielt når de ville det virkelig.. Men de kommer sikkert langt likevel tror jeg! Så det. Når du skal inn da?

kirknes: vel, jeg går GK mek og er ikke ferdig før om minst 2 år med skole. Får se om jeg kommer inn i det hele tatt. Er jo ikke alle som blir kallt inn, har lyst på storm da.

Sersjant Lenvik: Storm? Jaja... Sikkert gøy det. Ka med Jegerutdannelse da? Eller kanskje Panser? Hadd itj det vært gøy ohså da? Hehehe....

kirknes: altså, storm e jo i panser, så har jo søkt dit, så søke æ mæ videre t storm. Jeger e gay. hehe.

Sersjant Lenvik: Piss off Kirknes! :P Hahaha! Nei du får kos dæ da vettu... Ska sjå ka æ får gjort med å fixe internetten min så fort som f... Fuckings leverandøren e så træg! :P

kirknes: hehe, ja du må få fiksa den. Bare sleng mæ t på msn når du får tida.


Name: